Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Våra rum

Huset, som är daterat tillbaka till 1700-talet, genomgick en total ombyggnation under 2010, där stora ändringar i husets inre konstruktion genomfördes. Hotel Bentleys återöppnade med 119 nya rum fördelat på sex etager med inglasad innergård. Här finns lobby med bar, reception och integrerad frukostmatsal.

Hotellet är inrett i nygustaviansk stil med vackra stuckaturer i taket, klassiska, rogivande väggkulörer såsom antikvitt, kungsblått, gustavianskt grått, och rosa. Vid årsskiftet 2016/2017 målades hälften av rummen om och tapetserades i vackra klassiska tapeter. Dessa rum fick också nya textiler och gardiner.

Samtliga rum är inredda i samma stil med antikvita möbler och komfortabla svenska kvalitetssängar. Rummen är indelad i enkelrum och dubbelrum i olika kategorier beroende på storlek. De olika kategorierna är Ekonomi, Standard och Superior. Samtliga rum och publika utrymmen är rökfria. Vi är ett Svanenmärkt hotell.

Ekonomi

Ekonomirummen är utrustade med en enkelsäng 90x200 cm. 

Mindre enkelrum med sängbord, skrivbord och upphängningsmöjlighet. Ingen garderob i dessa rum.

Helkaklad dusch och WC. Golvvärme och hårfön i samtliga badrum.

Dessa rum finns på samtliga plan, på plan 5 i form av  vindsrum med snedtak.

Ekonomirummen är mindre rum, mellan 6 kvm - 10 kvm.

Standard

Standardrummen finns både som enkelrum och dubbelrum.

Samtliga enkelrum är utrustade med en 90x200 cm säng. Dubbelrummen har två 90x200 sängar ihop eller separat. 

Skrivbord och garderob. Helkaklad dusch och WC. Golvvärme och hårfön i samtliga badrum.

Dessa rum finns dels med utsikt mot Drottninggatan dels mot innergården.

Rummen är mellanstora,  10-12 kvm.

Superior

Superiorrummen har 180 cm säng, och är utrustade med skrivbord och garderob. Helkaklad dusch och WC med golvvärme, samt hårfön i samtliga badrum.

Dessa rum finns dels med utsikt mot Drottninggatan eller mot innergården. 

Alla rum i denna kategori är målades och tapetserades under januari 2017. Rummen är ombonade och har en varm och hemtrevlig känsla.

Rummen är större, ca 15-20 kvm.

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.