Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

FAQ

Vilken tid kan jag checka in och checka ut?
Vi har garanterad incheckning från 15.00.  Ankommer ni tidigare än 15.00 och rummet inte är färdigt ställer vi gärna in era väskor i vårt bagagerum. 
Utcheckning sker senast 12.00. Vi kan i mån av plats ordna sen utcheckning för 100:-/timme. Önskar ni sen utcheckning? kontakta receptionen kvällen innan avresa.
 
Kan man betala med Euro?
Vi är kontantfria från 1 juni 2019 och tar inte emot kontanter alls. Vi accepterar följande kreditkort; DINERS, AMEX, VISA, MASTERCARD
 
Har ni bagageförvaring?
Vi har ett bagagerum som gäster kostnadsfritt får utnyttja för sina väskor. Vi tar ej ansvar för eventuella värdesaker som förvaras där.
 
När serveras frukosten?
Mån-fre
6.30-10.00
Lör-sön
7.30-10.30
Hur mycket kostar en taxi till Arlanda flygplats och Bromma flygplats?
Beroende på taxibolag så varierar priset från 295:- till 595:-. För hjälp att boka taxi, kontakta receptionen.
 
Har ni någon restaurang?
Vi har vår matsal i vår lobby där vår frukostbuffé serveras. Vi har även vår lobbybar bredvid receptionen som är öppen från 11.00–22.00.
 
Har ni något gym?
Nej, vi har inte gym. På bekväm promenadavstånd finns många gym som SATS & Friskis Svettis.
 
Har ni internetuppkoppling?
Vi har bredbandsuppkoppling på alla rum och vi har nätverkskablar till utlåning i receptionen. Vi har även trådlöst internet i alla våra rum. För mer information och lösenord kontakta receptionen.
 
Vilken är den närmaste tunnelbanestationen?
Du når tunnelbanan snabbast via Hötorget eller Rådmansgatan, båda tillhör tunnelbanans gröna linje. Hötorgets tunnelbana är lokaliserad vid korsningen Sveavägen/Olof Palmes Gata. Rådmansgatans tunnelbana finns vid korsningen Rådmansgatan/Sveavägen.
 
Hur hittar man lättast till er?
Från Centralen: Till fots är det lättast att följa Klarabergsgatan ner till Drottninggatan och sedan följa Drottninggatan norrut. Man kan även gå Vasagatan norrut, svänga till höger på Wallingatan för att sedan hitta oss till vänster uppe på Drottninggatan.
 
Åker du kollektivt tar du tunnelbanans gröna linje till Hötorget eller Rådmansgatan. Det finns även flera bussar som stannar vid Hötorget varifrån man kan gå sista biten.
 
Finns det parkering?
Vi har ingen parkering som tillhör hotellet. Det närmsta parkeringshuset finns under Norra Latin. 
För gatuparkering finns fem olika taxeområden i Stockholms stad. Följ skyltningen på gatan, den avgör vilken avgift du ska betala.
Hur kommer jag till Gamla Stan?
Allra lättast att ta sig till Gamla Stan är att följa Drottninggatan ner. Det är ungefär 15-20 minuters promenad till Kungliga Slottet från hotellet. Man kan även åka tunnelbanans gröna linje från Hötorget till Gamla Stan.
Var går spårvagnen till Djurgården?
Det är spårvagn linje 7 som avgår från Klarabergsgatan, utanför Åhléns, som går ut till Djurgården. Mellan 09.00-18.00 avgår den var 7-8 minut.
 
Hur kommer jag till Stockholmsmässan och Kistamässan?
För att komma till Stockholmsmässan åker du pendeltåg från Stockholm Central till Älvsjö Station. Resan tar ungefär 10 minuter. För att ta dig till Kistamässan åker du tunnelbanans blå linje från T-centralen mot Akalla. Du kliver av vid Kista och resan tar ungefär 17 minuter.
 
Finns det luftkonditionering/hårtork/toalett på rummet?
Alla rum har egna badrum med dusch, toalett och hårtork. Inga av rummen har badkar. Alla rummen är utrustade med bordsfläktar. Det finns också varmfläktar till utlåning i receptionen om man tycker det är kallt. 
 
Får jag bjuda en vän på frukost?
Självklart får du det! För endast 145:- kan du bjuda en vän eller släkting på frukost. 
 
Om närområdet:
Närmaste Apotek finns på:
Du hittar ett dygnet-runt öppet apotek på Klarabergsgatan. Det finns även flera apotek längre ner på Drottninggatan som har öppet alla dagar.
 
Hur länge är affärerna öppna?
Vardagar ca 10.00–19.00
Lördagar ca 11–18.00
Söndagar ca 11.00–17.00
Varuhuset Åhlens har öppet fram till 20.00 måndag-fredag och fram till ca 19.00 på helgerna.
 
Närmaste Bankomat finns på:
Sveavägen/Tegnérgatan eller Kungsgatan alldeles vid Hötorget
 
Närmaste Systembolag finns på:
Sveavägen 66 eller Hötorgshallen samt Vasagatan nära Norra Bantorget.
 
Närmaste Mataffär finns på:
Coop på Sveavägen 66 eller Hemköp i Åhlenshuset, eller Ica to go på Drottninggatan.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.